De course in Zoetermeer heeft wederom een upgrade gekregen! In samenwerking met DiscgolfNederland en met financiele steun van het Sportakkoord in Zoetermeer zijn er deze ochtend 12 rode paaltjes in de grond gezet door de vrijwilligers van de club.

De rode layout is de kortste route op de course in Zoetermeer. Deze layout is een aantal jaar geleden ontwikkeld toen er steeds meer beginnende spelers op de baan kwamen. De route was aangegeven met kleine houten paaltjes. Door een financiƫle impuls vanuit het Sportakkoord is het mogelijk geweest om deze paaltjes te vervangen voor volwaardige tee signs. Op deze manier wordt het voor de gemiddelde beginner een stuk makkelijker om de route te volgen. Uiteraard is de rode route ook te volgen met de uDisc app maar het laagdrempelige van deze layout zit hem juist in het beperken van de nodige middelen.

Het doel van de rode layout is om mensen kennis te laten maken met disc golf. Dit was voor het Sportakkoord ook de doorslaggevende reden in de financiering. Het ontwerp van de tee signs gebeurd in eigen beheer, deze stickers worden later gedrukt en komen dan op de tee signs.

We kijken uit naar iedereen die interesse heeft in disc golf, keertje mee doen? Neem contact op of spreek iemand aan op de course!

221126 – Nieuwe tee signs voor de rode layout!