DSA Nieuwegein

Sinds 2020 is er in Park Oudegein in Nieuwegein een vernieuwd Disc Golf parcours (zie course map onder op deze pagina). Kom een keertje meedoen bij ons wekelijkse club rondje – we leggen graag het spel uit en hebben schijven beschikbaar, die je kunt proberen! Alvast gevoel krijgen bij Disc Golf? Kijk dan op What is Disc Golf? en in onze Technique Corner voor wat eerste uitleg.

Het wekelijkse club rondje begint iedere zondag om 10.00 uur. We verzamelen bij hole 1 – loop gewoon tegenover Jack’s Grillhouse het park in.

Wil je op een ander moment met andere spelers afspreken – kijk dan op onze FB Groep Disc Golf Nieuwegein. Bij vragen kun je ons ook altijd mailen: Club@DSADiscGolf.com

Het DiscGolfPark in Park Oudegein is ontworpen en gerealiseerd door DiscGolfPark Benelux – dankzij hun kunnen wij nou genieten van een heerlijk rondje Disc Golf in Nieuwegein. Wij trekken samen op om Disc Golf in Nieuwegein groter te maken. Als je Disc Golf discs wilt aanschaffen, kijk dan opĀ www.frisbeewinkel.nl. Voor leden van DSA geldt een korting.